Een kerstkaart met jouw persoonlijke video

Maak en deel een leuke kaart die je foto's combineert met een hartverwarmende video. Alleen beschikbaar via de Software.

Download de software

Maak je kerstkaarten speciaal en uniek met een hartverwarmende video

Je dierbaren kunnen je bericht gemakkelijk op hun telefoon bekijken

Je vrienden en familie zullen zo verrast zijn als ze de QR-code met hun telefoon scannen en je hartverwarmende boodschap zien.

Download de software

Ontdek een verscheidenheid aan prachtige designs die je foto's perfect tot hun recht laten komen

Kies uit een groot aantal professioneel ontworpen designs en personaliseer met je foto's om een prachtige en gedenkwaardige kerstkaart te maken.

Download de software

Maak een luxe kerstkaart met reliëfopdruk

Geef je kaart een feestelijke glans met prachtige reliëfopdruk in een reeks stijlvolle kleuren. Exclusief voor onze standaard papiersoort.

Download de software

Maak een extra speciale kerstkaart met de CEWE Software

Download gratis onze CEWE Software en ontdek een groot aantal aanpassingsopties om snel en gemakkelijk de perfecte kaart te maken.

Download de software

Veel gestelde vragen

Een videowenskaart combineert de traditionele kaart met technologie. Het is een fysieke wenskaart met een unieke QR-code voor jou. Als je de code met je telefoon scant, wordt er een videoboodschap getoond die speciaal voor je is gemaakt of voor de persoon voor wie je de kaart hebt bestemd.

Maak een normale kaart met de CEWE Software. Als je klaar bent, sleep je je videobestand naar je kaart. Dit verandert dan op magische wijze in een QR-code die, wanneer gescand met een smartphone, de videoboodschap afspeelt.

De QR-code zet de video op de kaart. Wanneer deze wordt gescand met de camera van een smartphone, wordt de videoboodschap geopend die je hebt ingesloten voor je dierbaren.

Ja, je kunt je kaart nog mooier maken door te kiezen voor ons assortiment met reliëfopdruk, dit maakt je kaart mooi om te zien en om aan te raken!

Zolang de smartphone kan scannen met zijn camera en een goede internetverbinding heeft, kan elke smartphone je bericht afspelen.

Elke kaart is ontworpen om één QR-code te bevatten die gekoppeld is aan één videoboodschap. Als je meerdere berichten wilt versturen, moet je een nieuwe kaart maken en een ander videobestand toevoegen.

Je kunt een enkele videokaart bestellen of een set van 10, zodat je ze gemakkelijk aan je vrienden en familie kunt sturen zodra je bestelling binnen is. De set kaarten is perfect als je één boodschap wilt opnemen voor al je dierbaren. De set bevat bijpassende enveloppen en je kunt de kleuren kiezen voordat je begint met het maken van je kaart!