Gratis reliëfopdruk bij je CEWE FOTOBOEK. Klik hier.

Opdrachtstatus
Dagelijks bereikbaar op:
03/302.08.02

Mijn account

Meld je aan met je inloggegevens of maak een nieuw account aan
Als je uitlogt, worden om veiligheidsredenen alle niet-opgeslagen projecten en je winkelwagen verwijderd.
Adventskalender slider Adventskalender slider

Een cadeautje van CEWE voor jou

Op deze pagina vind je alle informatie over de fotodeals van CEWE. Volg het handige stappenplan om je deal te verzilveren en geniet van een leuke korting of extra cadeau.

Aan de slag

Hoe het werkt

Volg dit handige stappenplan om jouw fotostickers te bestellen

Ontwerp & bestel een CEWE FOTOBOEK

Bij een minimumwaarde van €25 incl. verwerking- en verzendkosten ontvang jij die unieke kortingscode voor je fotostickers.

Je ontvangt van ons jouw unieke kortingscode

Je krijgt in je bevestigingsmail een unieke code waarmee je zelf een leuke set Fotostickers kunt bestellen.

Jouw Fotostickers cadeau

Open de Kruidvat Fotosoftware, de Foto App of de online editor en selecteer de fotostickers. Kies je favoriete foto’s en bestellen maar.

Voer jouw unieke kortingscode in

De kortingscode voer je aan het einde van het bestelproces in. Na enkele dagen liggen jouw fotostickers klaar in jouw Kruidvat winkel. Let op bij thuisbezorging komt er een meerprijs bij.

Fotostickers als cadeau bij je CEWE FOTOBOEK

Heb jij jouw unieke kortingscode al ontvangen? Bestel dan een set Fotostickers met jouw eigen foto’s. Kies uit vellen met vier, acht of zestien verschillende stickers. Je beslist zelf voor welke hoeveelheid je gaat. Ideaal voor creatieve knutselwerkjes, op kaartjes als persoonlijke groet, op je telefoonhoesje of gewoon als unieke herinneringen om overal op te plakken! Maak ze zelf helemaal op met je eigen foto's, cliparts en teksten.

Bestel nu

Actievoorwaarden

Bij een minimale bestelling van een CEWE FOTOBOEK van €25 (incl. verwerkings-en verzendkosten) ontvang je in de bevestigingsmail een unieke code voor een Fotostickerset ter waarde van €2,99. Maximum 1 code per klant per bestelling. De unieke code is niet overdraagbaar en is gebonden aan jouw emailadres. Er wordt geen restbedrag uitgekeerd. Deze actie is geldig t/m 26-05-2024.

Jouw unieke code is geldig vanaf 13-05-2024 t/m 16-06-2024 en geldig op de set Fotostickers van 4 stuks, 8 stuks of 16 stuks per vel. Je betaalt enkel de verwerkings-en verzendkosten.