Gratis VAKANTIE design voor je CEWE FOTOBOEK. Klik hier.

Opdrachtstatus
Dagelijks bereikbaar op:
03/302.08.02

Mijn account

Meld je aan met je inloggegevens of maak een nieuw account aan
Als je uitlogt, worden om veiligheidsredenen alle niet-opgeslagen projecten en je winkelwagen verwijderd.

Onze betaalopties

Een overzicht van alle betalingsmogelijkheden

Bancontact

Betalen bij CEWE via Kruidvat Fotoservice kan gemakkelijk en veilig via Bancontact. Met Bancontact kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. Na het scannen van de QR code zal de betaling gebeuren met de bancontact-app op je smartphone.

Creditcard

Je kunt bij ons betalen met Visa, Mastercard en American Expres. Voor de betaling met creditcard wordt het betalingsformulier van onze gecertificeerde betaalpartner weergegeven. Je dient het creditcardnummer, de verloopdatum en het driecijferige controlenummer in te vullen. Informatie over het controlenummer vind je op het betalingsformulier. De creditcardgegevens worden alleen gebruikt voor de verwerking van je opdracht en worden niet door ons opgeslagen. Het bedrag wordt bij verzending van de bestelling van je rekening afgeschreven.

Maestro

Betalen bij CEWE kan gemakkelijk en veilig via Maestro. Met Maestro kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. Je dient het kaartnummer en het driecijferige controlenummer in te vullen. Informatie over het controlenummer vind je op de achterkant van je kaart.

PayPal

De online-betaaldienst van PayPal wordt in een apart venster weergegeven (verbinding met SSL-encryptie). Je logt met het e-mailadres en het wachtwoord bij je PayPal-account in en bevestigt hier de betaling. Het bedrag wordt in het kader van de verwerking van je opdracht van je PayPal-rekening afgeschreven.