Opdrachtstatus
Dagelijks bereikbaar op:
03 302 08 02

Mijn account

Meld je aan met je inloggegevens of maak een nieuw account aan
Als je uitlogt, worden om veiligheidsredenen alle niet-opgeslagen projecten en je winkelwagen verwijderd.

VERKLARING OVER TOEGANKELIJKHEID

CEWE Belgium NV streeft ernaar om haar website cewe.kruidvat.be toegankelijk te maken in overeenstemming met de eisen van de wet ter uitvoering van Richtlijn (EU) 2019/882 van het Europees Parlement en de Raad betreffende de toegankelijkheidsvoorschriften voor producten en diensten en tot wijziging van andere wetten (Europese toegankelijkheidsrichtlijn - EAA) en de wettelijke bepalingen die de wet concretiseren. Deze wetgeving omvat in het bijzonder de Verordening van de Wet op de versterking van de toegankelijkheid (WCAG 2.2). De EAA en de WCAG treden op 28 juni 2025 in werking.

CEWE biedt een uitgebreide service voor het gepersonaliseerde ontwerp en de creatie van fotoproducten van hoge kwaliteit. Klanten kunnen hun favoriete herinneringen professioneel laten afdrukken in de vorm van fotoboeken, kalenders, wenskaarten, fotocadeaus, wandfoto's of fotoafdrukken. De service wordt gekenmerkt door gebruiksvriendelijke ontwerpopties, intuïtieve software en moderne afdruktechnologieën die uitstekende resultaten garanderen. Of het nu gaat om privéherinneringen, persoonlijke geschenken of decoraties - CEWE maakt het mogelijk om speciale momenten voor de eeuwigheid vast te leggen.

Deze toegankelijkheidsverklaring geldt voor de website cewe.kruidvat.be en de mobiele applicaties (Kruidvat Foto app, CEWE myPhotos) van CEWE Stiftung & Co. KGaA.

Status van de naleving van de eisen

De website cewe.kruidvat.be voldoet grotendeels aan de essentiële eisen van WCAG 2.2 (conformiteitsniveau AA) en aan de technische eisen van de EAA-verordening.

De toegankelijkheid van de website is getest met de meest gangbare browsers (waaronder Chrome, Edge, Safari en Firefox).

Hieronder hebben we de belangrijkste aspecten samengevat, onderverdeeld in de vier principes van toegankelijkheid: waarneembaar, bedienbaar, begrijpelijk en robuust.

Waarneembaar (zicht & gehoor) - Op het gebied van contrast, lettertype en lay-out gebruiken en ondersteunen we een goed leesbaar lettertype met voldoende grootte en spatiëring, voldoende kleurcontrasten voor alle teksten en visuele elementen.

  • Illustraties hebben begrijpelijke alternatieve teksten (uitzondering: decoratieve elementen). Belangrijke video's hebben ondertitels die ingeschakeld kunnen worden en die ook gepauzeerd, gestopt en in snelheid en volume aangepast kunnen worden.

Bedienbaar (toetsenbord, motoriek)

  • Bedienbaarheid toetsenbord: De website maakt uitgebreide toetsenbordbediening mogelijk. De volgorde van focussprongen volgt een intuïtieve structuur. Bij het navigeren met het toetsenbord worden actieve elementen duidelijk gemarkeerd.

  • Klikgebieden & aanraakdoelen: Interactieve elementen zijn voldoende groot en laten voldoende ruimte over voor andere elementen. Navigatie werkt in portret- en landschapsformaat, zowel op desktop als op mobiele apparaten.

Begrijpelijkheid

We gebruiken duidelijke en logische structuren met korte zinnen en paragrafen. De navigatie (hoofdnavigatie en voettekst) heeft een uniforme naam. Ons bestelproces ondersteunt autocomplete en heeft een gedetailleerde foutbeschrijving voor onjuist ingevulde formuliervelden.

Robuust & veilig

Onze website is geïmplementeerd met semantisch correcte HTML. In sommige gevallen ondersteunen ARIA-rollen de begrijpelijkheid voor schermlezers. Betalingsformulieren zijn zo ontworpen dat ze door alle gebruikersgroepen kunnen worden gebruikt en hebben geen verborgen CAPTCHA-hindernissen vanwege visuele puzzels.

Inhoud die nog niet toegankelijk is

De onderstaande inhoud is nog niet toegankelijk:

  • Beeldbewerkingsfuncties zijn in sommige gevallen slechts gedeeltelijk bruikbaar.
  • Alternatieve teksten voor gerenderde ontwerpen zijn nog niet beschikbaar.
  • De zoekfunctie is nog niet toegankelijk.
  • De voettekst is nog niet toegankelijk.

We blijven werken aan de nodige technische ontwikkelingen om deze inhoud binnenkort voor jou toegankelijk te maken en doen er alles aan om dit zo snel mogelijk te realiseren.

Mocht je belemmeringen ondervinden bij het gebruik van de CEWE bestelkanalen, dan verwijzen wij je door naar onze barrièrevrije website cewe.kruidvat.be, waar je uitgebreide informatie en ondersteuning kunt krijgen.

Barrières melden, feedback en contactgegevens

Constateer je belemmeringen bij de toegang tot content op cewe.kruidvat.be ? Dan kun je contact met ons opnemen. We kijken uit naar jouw feedback en zullen proberen de gemelde belemmeringen zo snel mogelijk weg te nemen binnen de technische en economische mogelijkheden.

Laat ons weten op welke pagina en welke functie je belemmeringen hebt ondervonden. Je kan belemmeringen op de volgende manieren aan ons melden:

Servicepagina, e-mail naar klantenservice@kruidvat.cewe.be of bel 03 302 08 02

Arbitrageprocedure

Met de inwerkingtreding van de EAA kunnen consumenten een aanvraag indienen bij het bemiddelingsorgaan in overeenstemming met artikel 16 (1) van de Wet inzake de gelijkheid van personen met een handicap om een bemiddelingsprocedure te starten als zij beweren dat een marktdeelnemer een bepaling van de EAA of de WCAG overtreedt en zij daarom het product of de dienst in kwestie niet of slechts beperkt kunnen gebruiken (zie artikel 34 EAA).

Autoriteit voor markttoezicht

Verantwoordelijke toezichthoudende autoriteit voor de toegankelijkheid van producten en diensten.

Contactgegevens: FOD BOSA • DG Digitale Transformatie • WTC III, Simon Bolivarlaan 30 • 1000 Brussel • Telefoon: 02 740 79 93 (NL) / 02 740 79 94 (FR) • E-mail: accessibility@bosa.fgov.be

Opstellen van de verklaring

Deze toegankelijkheidsverklaring werd op 27 juni 2025 opgesteld en is gebaseerd op een zelfevaluatie. Ze werd met de grootste zorg opgesteld en wordt regelmatig bijgewerkt om te voldoen aan de huidige eisen en normen. De verklaring werd voor het laatst bewerkt op 27/06/2025.