Kruidvat Foto App Fotoboeken, kalenders & meer

Gratis reliëfopdruk bij je CEWE FOTOBOEK. Klik hier.

Opdrachtstatus
Dagelijks bereikbaar op:
03/302.08.02

Mijn account

Meld je aan met je inloggegevens of maak een nieuw account aan
Als je uitlogt, worden om veiligheidsredenen alle niet-opgeslagen projecten en je winkelwagen verwijderd.

Ontwerp zelf jouw fotokalender

Zelf je eigen kalender bedrukken met jouw mooiste foto’s? Zo wordt het onthouden van verjaardagen en bijzondere dagen nog leuker!

Begin direct
ACTIE

Gratis reliëfopdruk bij je CEWE FOTOBOEK met code GLOSSCEWE. Actie geldig t/m 23-06-2024.

Klik hier
6 papiersoorten
Houten lijst
Kies de startmaand
Met reliëfopdruk
Foto's toevoegen
25 types

Kalenders om in te schrijven of met een design

Fotokalenders zijn er in verschillende soorten en maten. En met onze ontwerpsoftware maak je in een handomdraai een mooie kalender.

Onze bestsellers

Mis nooit meer een verjaardag of speciale gelegenheid. Maak een unieke kalender met je eigen foto's, voor jezelf of als cadeau.

Onze papiersoorten

Kies uit 7 premium papiersoorten om je fotokalender af te drukken op de beste kwaliteit

Zijdeglans papier

Het zacht aanvoelende zijdeglans papier zal je verleiden met zijn licht parelachtige effect. De hoogwaardige textuur en weergave verbeteren alle soorten foto's. Mogelijkheid om met een pen op dit papier te schrijven. 250 g/m² papier, FSC®-gecertificeerd.

Hoogglans papier

Het glanzende papier brengt de levendigheid van de kleuren in je foto's naar voren en beschermt ze effectief met een hoogwaardige UV-lak. 250 g/m² papier, FSC®-gecertificeerd.

Premium mat papier

Briljante kleuren, rijke contrasten, helder wit: de kwaliteit van Premium mat papier overtuigt door zijn uitzonderlijke uitstraling, esthetische eigenschappen en bijzonder aangenaam gevoel. Mogelijkheid om met een pen op dit papier te schrijven. 260 g/m² papier, FSC®-gecertificeerd.

Zijdeglans fotopapier

Met zijn pareleffect reproduceert het zijdeglans fotopapier de details van je foto's met precisie en biedt uitzonderlijke kleuren voor een unieke fotokalender. FSC®-gecertificeerd papier.

Hoogglans fotopapier

Het zilverhalogenide-printproces van het fotopapier zorgt voor haarscherpe details en uitzonderlijke scherptediepte. 230 g/m² papier, FSC®-gecertificeerd.

Premium mat fotopapier

Dankzij het matte, reflectie vrije oppervlak onthult Premium mat fotopapier elk detail van je foto's. Premium mat fotopapier van zeer hoge kwaliteit geeft je gepersonaliseerde kalender alle elegantie die hij verdient! FSC®-gecertificeerd papier.

Bekijk onze opties voor je kalender

Maak je kalender helemaal af met onze extra toevoegingen en feestelijke geschenkenveloppen.

Houten lijst

Het houten ophangsysteem is een onmisbaar accessoire om van je kalender een elegante wanddecoratie te maken. Zo verberg je de spiraalbinding en geef je jouw kalender een moderne uitstraling. Gemaakt met FSC®-gecertificeerd hout (FSC-C101851), eikenkleur.

Geschenkenvelop

Onze geschenkenvelop heeft subtiele gouden accenten en een klein venster voor een persoonlijke boodschap. Perfect om je kalenders in cadeau te geven aan vrienden of familie! De envelop is verkrijgbaar in A4-, A3- en vierkante kalenderformaten.

Kies de startmaand

Je kan het hele jaar door een kalender bestellen. Dat betekent dat je de startmaand van je kalender altijd naar wens kan aanpassen! Laat je kalender bijvoorbeeld beginnen met januari, juli of een andere maand.

Reliëfopdruk op je kalender

Ontdek onze A2 kalender met feestelijke reliëfopdruk op elke pagina. Geef een mooi glanslaagje aan de tekst of cliparts en creëer een uniek ontwerp met je mooiste herinneringen.

Voeg foto’s, video’s en tekst toe

Je kunt de vakjes van jouw invullen met teksten en foto’s. Je kunt zelfs door middel van een QR-code een video toevoegen; perfect om bijvoorbeeld een persoonlijke verjaardagswens toe te voegen!

Kies uit meer dan 25 kalendertypes

We bieden kalenders aan in allerlei soorten en maten. Van kleine functionele bureaukalenders met een persoonlijke touch tot enorme wandkalenders op A2-formaat die niet zouden misstaan als wanddecoratie.